8:00 - 18:00 L-V

0740.893.924

9:00 - 12:00 S

Facebook

Twitter

Search
SanMarco > Despre noi

EXPERIENTA NOASTRA IN SERVICIUL SUCCESULUI DUMNEAVOASTRA

Colorificio San Marco este compania leader în Italia în producția sistemelor de vopsire pentru construcții. Cu o istorie puternica, începuta de mai bine de jumătate de secol, in 1950, San Marco a știut sa evolueze odată cu timpul, în deplin acord cu exigentele pieței, până a devenit un punct de referința recunoscut în Italia, dar și în multe tari din lume.
Controlul eficientei și lansarea de produse înnoitoare sunt punctul forte al companiei, iar laboratorul de cercetare si dezvoltare, centrul sau nevralgic. Strategia noastră este orientata spre crearea de sisteme de vopsire de calitate si de soluții care sa aibă un impact scăzut asupra mediului, care sa respecte natura și sănătatea celor care aplica produsele și a celor care locuiesc în respectivele localuri.

sanmarco-piatra-neamt-decoratiuni-interioare-4Colorificio San Marco crede mult în formare și organizează cursuri tehnice pentru a spori competentele si profesionalismul revanzatorilor și aplicatorilor.
Principalul nostru sector de activitate se refera la construcțiile profesionale, cu o gama vasta de sisteme de vopsire în măsura să satisfacă multiplele exigente ale clienților.
Fiind dintotdeauna sensibili la tema tutelarii bunurilor artistice, colaboram cu importante instituții publice si private la diverse proiecte de restaurare a edificiilor istorice.
San Marco a dezvoltat un sistem de colorare înnoitor, care permite reproducerea unei infinități de nuanțe de culori.
In plus, punem la dispozitia clienților un serviciu de asistenta tehnica din partea unui personal calificat.

Colorificio San Marco: o realitate câștigătoare, cu o solida istorie în spate si pregătita mereu pentru provocările viitorului.
Compania îndeplinește o etapa fundamentala spre CULTURA CALITĂȚII: obținerea certificării SISTEMULUI DE CALITATE conform cu cerințele prevazute de noua normativa UNI EN ISO 9001: 2000 „Vision 2000”, care disciplinează sistemele și criteriile pentru asigurarea calității proiectării, dezvoltării, fabricării, instalării și asistentei.
In plus, norma acorda o mai mare atenție pentru satisfacerea Clientului și pentru gestionarea resurselor dedicate sistemului, în special celor umane.
Sediul companiei Colorificio San Marco se găsește în zona industriala din Marcon (Venetia), poziție strategica pentru tot Nord-Estul și în apropierea celor mai importante noduri autostradale. Compania activează pe piața naționala, extinzându-și activitatea și in multe tari străine. Sediul, cu o suprafața de peste 42 mii de metri pătrați, garantează o constanta grja pentru calitate și o elevata productivitate, asigurata de o tehnologie avansata și de o importanta capacitate de stocare a materiilor prime și a produselor finite.